Protocol de colaborare încheiat între New Strategy Center și Universitatea Națională de Apărare „Carol I”

Home / Evenimente / Protocol de colaborare încheiat între New Strategy Center și Universitatea Națională de Apărare „Carol I”
Protocol de colaborare încheiat între New Strategy Center și Universitatea Națională de Apărare „Carol I”

New Strategy Center a încheiat marți, 14 martie, un protocol de colaborare cu Universitatea Națională de Apărare „Carol I”. Documentul prevede întărirea cooperării dintre zona academică și cea non-guvernamentală, în domeniul principal de interes al părților, respectiv în domeniul securității naționale a României, în spiritul susținerii și promovării intereselor naţionale de securitate. Părţile vor colabora pentru organizarea de evenimente publice pe teme din sfera securităţii naţionale și afacerilor internaționale. Totodată, New Strategy Center și Universitatea Naționala de Apărare „Carol I” pot iniţia proiecte de cercetare în comun, pe teme relevante pentru securitatea regiunii extinse a Mării Negre și a spațiului balcanic.

Din partea New Strategy Center, acordul a fost semnat de dl. dr. Ionel Nițu, iar din partea Universității Naționale de Apărare „Carol I” de dl. prof. univ dr. Gheorghe Calopăreanu, rectorul acestei instituții de învățământ superior.