Ceremonia de închidere a cursului „Securitate și Responsabilitate. Modul de pregătire pentru fundamentarea deciziilor.”

Home / Evenimente / Ceremonia de închidere a cursului „Securitate și Responsabilitate. Modul de pregătire pentru fundamentarea deciziilor.”
Ceremonia de închidere a cursului „Securitate și Responsabilitate. Modul de pregătire pentru fundamentarea deciziilor.”

În data de 21 noiembrie a avut loc ceremonia de închidere a cursului „Securitate și Responsabilitate. Modul de pregătire pentru fundamentarea deciziilor.”, organizat de New Strategy Center în parteneriat cu cele două comisii de apărare din Camera Deputaților și Senat.  La acest curs au participat experți din cadrul comisiilor de apărare ale Parlamentului, de la cabinetele membrilor celor două comisii, precum și experți din comisiile de specialitate cu responsabilități în domeniul securității naționale ale partidelor parlamentare.

Cursul s-a desfășurat în perioada 12 septembrie – 21 noiembrie, având 8 panel-uri tematice. New Strategy Center a beneficiat de expertiza unor lectori din străinătate și din țară, din partea Statului Major al Apărării, SRI, CyberInt. New Strategy Center mulțumește atât lectorilor, cât și celor care au participat la acest curs, precum și președinților comisiilor de apărare care au susținut acest demers, respectiv dlui deputat Dorel Căprar, dlui senator Liviu Brăiloiu, dlui senator Marcel Vela.