Proiect NSC: curs în domeniul sănătății, având parteneri comisiile de specialitate din Parlament

Home / Evenimente / Proiect NSC: curs în domeniul sănătății, având parteneri comisiile de specialitate din Parlament
Proiect NSC: curs în domeniul sănătății, având parteneri comisiile de specialitate din Parlament
Marți, 18 mai, New Strategy Center, având parteneri Comisia pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaților și  Comisia pentru Sănătate Publică din Senat , a demarat un curs dedicat noilor parlamentari și consilieri din comisiile menționate.
Pandemia de Covid-19 a adus multiple provocări nu doar pentru sistemul sanitar, ci pentru întreaga societate în ansamblu, la nivel global, ceea ce a arătat că sănătatea este o componentă esențială a securității naționale. Inițiativa programului de instruire ”Securitate și sănătate” are în vedere creșterea culturii de securitate, precum și consolidarea dialogului dintre instituțiile publice și zona de expertiză non-guvernamentală pe teme cu incidență în domeniul sănătății. Cursul, care se va desfășura în perioada mai-iunie, are și scopul de a contribui la o mai bună fundamentare a deciziilor în domeniul sănătății.
Primul panel a avut ca subiect campaniile de dezinformare și comunicarea strategică în timpul pandemiei, speaker fiind dna. Alina Bârgăoanu, profesor universitar și expert în comunicare și educație digitală.