Protocol de cooperare New Strategy Center – Center for European Governance and Economy (CEGE), Georgia

Home / Evenimente / Protocol de cooperare New Strategy Center – Center for European Governance and Economy (CEGE), Georgia
Protocol de cooperare New Strategy Center – Center for European Governance and Economy (CEGE), Georgia

New Strategy Center a încheiat un protocol de cooperare cu Center for European Governance and Economy din Georgia (CEGE), având drept scop colaborarea în domenii de interes comun pentru România și Georgia. Cele două think-tank-uri își propun să organizeze evenimente, să facă schimburi de experți și speakeri și să realizeze studii pe teme de interes comun, cum ar fi securitatea în regiunea Mării Negre, securitatea energetică, afacerile externe. Center for European Governance and Economy este condus de domnul Mikheil Janelidze, fost ministru de externe al Georgiei în perioada 2015-2017.

New Strategy Center continuă astfel politica de întărire a cooperării în zona sa de interes, regiunea Mării Negre și cea a Balcanilor, pentru a promova teme relevante pentru securitatea națională a României. Protocolul a fost încheiat la Kryniza-Zdroj, în Polonia, în marja Forumului Economic.