Telemedicina – un proiect de anvergură pentru România. Provocări și evoluții.

Home / Evenimente / Telemedicina – un proiect de anvergură pentru România. Provocări și evoluții.
Telemedicina – un proiect de anvergură pentru România. Provocări și evoluții.

New Strategy Center a organizat marți, 1 octombrie, la Cercul Militar Național, dezbaterea cu titlul: ”Telemedicina – un proiect de anvergură pentru România. Provocări și evoluții”.

Evenimentul a beneficiat de prezența în calitate de speaker a dl. Raed Arafat, secretar de stat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Ministerul Afacerilor Interne, dl. Laszlo Attila, președintele Comisiei pentru Sănătate Publică din Senatul României, Col. Gabriel David, Șeful Direcției Securitatea Informației, Serviciul de Telecomunicații Speciale, dl. Eyup Turmuș, Consilier și Manager de programe, Divizia pentru Știință și Securitate a NATO, General locotenent (Ret.) James Peake, fost șef al Direcției Medicale a Forțelor Armate ale SUA, General-maior Teodor Incicaş, Locțiitorul pentru Resurse al Șefului Statului Major al Apărării, General-maior Florentina Ioniță, Director General, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” și Col. Dragoș Haralambie, șef Secție Cercetare și Învâțământ, Direcția Medicală, MApN.

Dezbaterea dinamică s-a concentrat asupra oportunității utilizării noilor tehnologii în medicină, cu rezultate pozitive atât pentru medici, cât și pentru pacienți, telemedicina fiind unul dintre domeniile ce au cunoscut o dezvoltare deosebită în ultimii ani.

Mai jos puteți găsi programul evenientului și prezentările susținute de speakeri.

2019 – Program eveniment – 1 octombrie

Prezentare MG Teodor Incicas

Prezentare MG Florentina Ionita-Radu

Prezentare – LTG (ret) James Peake

Prezentare – Dr Eyup Kuntay Turmus

Prezentare – Col. Gabriel David

Prezentare – Col. Dragos Haralambie