Lansarea cărții Dr. Harlan Ullman la Academia Forțelor Navale

Home / Evenimente / Lansarea cărții Dr. Harlan Ullman la Academia Forțelor Navale
Lansarea cărții Dr. Harlan Ullman la Academia Forțelor Navale

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

New Strategy Center și Statul Major al Forțelor Navale au organizat lansarea ultimei cărți a cunoscutului analist american Harlan Ullman, la Constanța, la Academia Forțelor Navale ”Mircea cel Bătrân”, în prezența autorului.

Cartea „Al cincilea cavaler al apocalipsei și noul MAD” a fost prezentată de către Dr. Harlan Ullman studenților de la Academie, evenimentul fiind organizat cu prilejul deschiderii noului an universitar.

La prezentarea de carte au vorbit Contraamiral de flotilă Ion-Cristian Lișman, Locţiitor pentru operații și instrucție al şefului Statului Major al Apărării, Contraamiral de flotilă Mihai Panait, Șeful Statului Major al Forțelor Navale, Comandor Toma Alecu, Comandantul Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân” și Izel Selim, Director Programe New Strategy Center. Dr. Harlan Ullman a avut un dialog dinamic cu studenții despre provocările de securitate la nivel global dar și despre amenințările cu care se confruntă România și NATO în regiunea extinsă a Mării Negre.

 

„Al cincilea cavaler al apocalipsei și noul MAD” este un volum care apare într-un context marcat de provocări și plin de incertitudini la nivel internațional, iar elementul central al cărții este examinarea factorilor perturbatori pentru ordinea globală.

Ediția în limba română apare la Editura Militară și este prima traducere a cărții Dr. Harlan Ullman, fiind publicată în România la inițiativa New Strategy Center, ca parte a demersurilor noastre de a contribui la creșterea culturii de securitate la nivel național și la o mai bună înțelegere a provocărilor cu care ne confruntăm în contextul dificil al pandemiei.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]