New Strategy Center a încheiat un acord de cooperare cu Hybrid Warfare Research Institute (HWRI) din Croația

New Strategy Center a încheiat un acord de cooperare cu Hybrid Warfare Research Institute (HWRI) din Croația
New Strategy Center a încheiat un acord de cooperare cu Hybrid Warfare Research Institute (HWRI) din Croația, think tank specializat în analiza multiplelor forme de manifestare a războiului hibrid, în special în ceea ce privește războiul informațional.  Scopul institutului este de a încuraja, asista, dezvolta și promova cercetarea în domeniul securității internaționale, naționale și corporative.
 Obiectivul memorandumului este stabilirea unui cadru de cooperare constantă, care să cuprindă organizarea de evenimente comune, colaborarea în diverse proiecte internaționale, precum și realizarea de analize și studii pe teme de interes mutual în domeniul securității și relațiilor internaționale. Acest memorandum face parte din eforturile NSC de a dezvolta și consolida o rețea de parteneriate la nivel european, care să faciliteze un schimb de expertiză între parteneri cu interese comune cu scopul de a înțelege mai bine provocările de securitate cu care se confruntă statele din regiunea Mării Negre și a Balcanilor.
Memorandumul a fost semnat de către Gordan Akrap, Președinte HWRI, și George Scutaru, Director General, New Strategy Center.
NSC este un think tank românesc, finanțat din fonduri private și proiecte internaționale, ce susține valorile spațiului euro-atlantic, apartenența României la NATO și UE, parteneriatul strategic al României  cu SUA și legăturile speciale cu aliații noștri europeni la nivel global.