New Strategy Center, partener al Munich Leaders Meeting

Home / Evenimente / New Strategy Center, partener al Munich Leaders Meeting
NSC-MSC

New Strategy Center este partener al Conferinței de Securitate de la München (MSC) în organizarea Munich Leaders Meeting care va avea loc la București, în perioada 27-29 noiembrie. Mai mult, NSC organizează un eveniment special în marginea conferinței, pe tema „Black Sea Alert: Mailing the Challenges of the Region”.

Conferința de Securitate de la München este cea mai prestigioasă conferință dedicată discuțiilor legate de politicile internaționale de securitate în spațiul euro-atlantic, cu o tradiție de peste 50 de ani, care reunește înalți demnitari, membri ai sectorului privat, think tank-uri, membri ai comunității academice și experți în securitate din întreaga lume.
Evenimentul organizat de New Strategy Center va reuni oficiali și experți pentru a discuta despre provocările de securitate din regiunea Mării Negre în contextul invaziei Ucrainei de către Rusia.

Munich Leaders Meetings reunesc un grup exclusiv de până la 75 de participanți la nivel înalt pentru a discuta provocările actuale ale politicii externe și de securitate, punând un accent deosebit pe un context regional specific. Întâlnirile au loc de până la două ori pe an în diferite capitale din lume. Munich Leaders Meetings permit un schimb deschis și interactiv între factorii de decizie la nivel înalt și experții seniori din întreaga lume. Pe marginea MLM, MSC găzduiește în mod regulat formate speciale, inclusiv mese rotunde, pentru a reuni un grup restrâns pentru o dezbatere interactivă cu privire la o anumită provocare a politicii de securitate. Sesiunile Munich Leaders Meetings nu vor fi transmise în direct.