Prezentarea rezultatelor sondajului de opinie ”Republica Moldova – România în tumultul crizelor regionale din 2022”

Home / Evenimente / Prezentarea rezultatelor sondajului de opinie ”Republica Moldova – România în tumultul crizelor regionale din 2022”
Prezentarea rezultatelor sondajului de opinie ”Republica Moldova – România în tumultul crizelor regionale din 2022”
New Strategy Center a organizat luni, 7 februarie, un eveniment de prezentare, la nivel instituțional, a rezultatelor sondajului de opinie ”Republica Moldova – România în tumultul crizelor regionale din 2022”, privind evoluțiile economice, sociale și politice în Republica Moldova, relația cu România, Uniunea Europeană și Federația Rusă. Datele au fost culese de CBS Research între 24 ianuarie – 3 februarie 2022 în Republica Moldova.
Au prezentat rezultatele cu această ocazie Dr. Dan Dungaciu, Directorul ISPRI, membru al Consiliului Științific al New Strategy Center și Dr. Igor Munteanu, membru al board-ului IDIS Viitorul și sociologi ai CBS Research, din Republica Moldova.
Sondajul este realizat la comanda Institutului pentru Dezvoltare şi Inițiative Sociale „Viitorul”, din Republica Moldova și a Institutul de Științe Politice și Relații Internaționale (ISPRI), din România.
Ținând cont de relația bilaterală specială dintre România și Republica Moldova și având în vedere contextul actual de securitate din regiune, New Strategy Center a organizat acest eveniment considerând că este importantă prezentarea percepției opiniei publice din Republica Moldova asupra unor teme relevante.